tiistai 16. joulukuuta 2014

Faktaa vai fiktiota 5

Tänään aiheenamme on kummitus, joka on olemassa todistajien mukaan, harmi kyllä, vain 75% todennäköisyydellä (Hei! Et tiedä kuinka vaikeaa on keksiä näitä aiheita!). Kummituksen asuinpaikasta on paljon arvailuja, muun muassa usein arvellaan kummituksen asuvan jossain koulun kaapissa. Mutta on se ongelma, että koulussa on satoja kaappeja. Toisaalta kummitus voi asua myös koulun ullakolla (katso kuva ullakosta jutusta Faktaa vai fiktiota 3), jossa on aika pölyistä.

Mutta ei siitä asuinpaikasta sen enempää. Kummituksen ravinto sen sijaan on varmaan kiinnostavampi asia. Virallisen yliluonnollisten asioiden mukaan kummitus ei kaikeksi onneksi syö elävien olentojen verta tai sieluja. Sen sijaan se saattaa (hassua kyllä) syödä  pölyä. Niin että se siitä sielujen menetyksen pelosta (varmaankin). Kummituksen henkilöllisyydestä sen verran että se saattaa olla joku jonka talo ja/tai linna on ollut koulun paikalla kauan sitten. Toinen aika varma identiteetti on joku kauan sitten opettanut opettaja tai rehtori. Tai joku jolle koulu, tai mikä sen paikallla on joskus ollut, on hyvin tärkeä paikka. 

Kummituksen puuhailut koulussa sen sijaan ovat yhä osittain hämärän peitossa. Tässä vaiheessa sanokaammme  sen verran, että olemme saaneet sentään selville että EI ole hyvä syy syyttää kummitusta kadonneista tai kotiin unohtuneista tavaroista. Eikä kummitus yleensä aiheuta käytävillä kuuluvaa meteliä. Lisäksi opettajille sen verran, että kummitus ei yleensä myöskään ole aiheuttanut täyteen piirrettyjä liitutauluja. 

Tässä aiheemme tänään  hyvää yötä, tai mihin kellon aikaan tätä luettekin. Joka tapauksessa: 
hei hei, ja nähdään!

                                                     Tekijä: Miro ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti