torstai 16. huhtikuuta 2015

Tarinapommi 1#

Monet lapset ovat kertoneet tätä tarinaa. Nyt päätin sen tänne Tarinapommiin kirjoittaa.

Olipa kerran nainen, jolla oli 3 tytärtä. Kun vanhin tytär täytti 18, nainen halusi ostaa tyttärelleen kauniin, punaisen, ruusun. Punaisia ruusuja ei ollut kuitenkaan ollut missään. Lopulta nainen eksyi kujalle, jossa oli pieni koju. Kojussa myytiin mustia ruusuja. Nainen päätti ostaa semmoisen, sillä ei ollut muualtakaan löytänyt ruusuja. Kun juhlat oli vietetty ja lahjat annettu, vanhin tytär vei mustan ruusun yöpöydälleen. Aamulla vanhin tytär ei saapunut aamiaiselle ja äiti ajatteli, että tyttö oli vain väsynyt juhlien jälkeen. Tyttö ei kuitenkaan tullut edes lounaalle, ja silloin nainen meni tytön huoneeseen katsomaan, mikä tuolla oli hätänä. Kun nainen pääsi tytön huoneeseen, hän järkyttyi. Tyttö makasi sängyssä kuolleena. Nainen sulki oven hiljaa itkien, eikä edes huomannut, että mustia terälehtiä oli ympäri huonetta.
Kun seuraava tyttö täytti 18, tapaus oli jo unohdettu. Nainen halusi ostaa tällekkin tytölle ruusun. Hän kiersi taas kaikki paikat, eikä löytänyt taaskaan mistään ruusuja. Nainen erehtyi eksymään kujalle jossa oli pieni koju. Kojussa myytiin mustia ruusuja. Nainen osti sellaisen tyttärelleen. Kun juhlat oli juhlittu ja lahjat avattu, tyttö vei ruusun yöpöydälleen ja kävi nukkumaan. Keskellä yötä huoneesta kuului melua. Nainen ja nuorin tytär juoksivat nopeasti katsomaan, mikä meelun aiheutti. He näkivät tytön kuolleena ja raadeltuna lattialla. He sulkivat oven, mutteivät taaskaan huomaanneet musttia terälehtiä ympäri huonetta. 
Kun kolmas tyttö täytti 18, nainen päätti ostaa tuollekkin ruusun. Hän kierteli kaupat ja kojut, mutta ruusuja ei löytynyt. Hän eksyi samaiselle kujalle, jossa oli sama pieni koju, jossa sama mummo myi ruusuja. Nainen päätti taas ostaa sellaisen, mutta hän muisti tässä jotain tuttua, nainen ei ollut varma mitä, mutta jotain kuitenkin. Kun juhlat oli juhlittu ja lahjat annettu ja avattu, tyttö meni laittamaan ruusun yöpöydälleen. Hän kävi nukkumaan. Nainen jäi tällä kertaa oven taakse vahtiin.
Kun huoneesta kuului kirkumista ja meteliä, nainen tempaisi oven auki ja näki, kuinka ruususta työntyi verinen käsi. Käsi piteli puukkoa ja yritti osua sillä tyttöön. Nainen juoksi ruusun taakse, otti ruususta työntyvän käden, kädestä puukon ja katkaisi käden. Siinä samassa ruusu kuihtui. Parin viikon päästä nainen lähti etsimään kojua, koska hän halusi valittaa asiasta. Kun hän saapui kojulle, mummon, joka myi ruusuja, käsi oli katkennut. Mummo loi naiseen murhanhimoisen katseen, ja sulki kojun...

Toivottavasti pelkäsit.

Pelottavin terveisin:
Ines

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti