torstai 26. marraskuuta 2015

4c:n kaupunki

Tervehdys!


En olekaan kirjoitellut pitkään aikaan! No, täällä taas olen, vihdoin! Teimme luokkamme 4C:n kanssa kaupungin, jonka nimeksi äänestettiin Toun Town.

 Esittelen teille nyt tämän kaupungin, joten olkaa hyvät ja astukaa turistibussiin!
Aloittakaamme tehtaasta, joka löytyy rakennukse- eikun... Robotin (?) juurelta. Tämä koko kaupungin saastuttaja, on iljettävän musta. Saasteenharmaat pilvet leijailevat ulos sen piipuista ja saavat kaikki ihmiset 100 metrin säteellä yskimään.Tässä kaksi kauppaa (ja ylimääräinen roskalaatikko). Lego-tehtaasta/kaupasta löytyy ainutlaatuisen hienoja ja ihania Legoja edullisesti (kröhöm... Miten sen nyt ottaa). Jos tulet vierailulle Toun Towniin, kannattaa tämä kauppa tsekata. Toinen, punainen kauppa, on ruokapuoti. Sieltä saa paljon edullista, kotimaista luomu-ruokaa. Täällä kannattaa tehdä ostokset ;)


Toun Townin lentoasema, josta uljaat koneet lähtevät liitoon. Pelottomat kapteenit tekevät uhkarohkeita nousuja ja liitävät talojen ympärillä. (Vedinköhän nyt vähän yli? xD)Tässä kauppa (hienompi kuin se punainen ruokapuoti) jossa tarjotaan ruokaa miltei kaikilta merkeiltä. Täällä kannattaa tehdä ne ostokset!


Pienen kukkulan (ikkunalaudan) päällä on kolme pientä taloa. Keskimmäinen on jäätelökioski, josta löytyy kaupungin paras jäätelö! Vasemmalta löytyy vähäkalustettu talo ja oikealta aivan super hieno talo!

Tässä parempi kuva siitä hienommista talosta 


Toun Townin jääkiekko areena. Täällä pelataan kaikkein jännittävimmät ottelut! Toun Town onkin jääkiekko-fanien ehdoton ykkös-matkakohde.


Merestä kohoaa kaksi uljasta rakennusta. Toinen on ostoskeskus ja toinen jättimäinen päärakennus, josta löytyy niin leikkipaikat kuin toimistotkin. Rakennusta vartioidaan tiukasti, eikä yksikään hämäräveikko pääse sisään.


Korkealla päärakennuksen ympärillä kaartelee lentokone, joka on peräisin Toun Townin lentokentältä.


Eräältä pulpetilta löysin keskeneräisen rakennuksen, toivottavasti sekin pääsee piakkoin muiden rakennusten seuraan!

-InesEi kommentteja:

Lähetä kommentti