torstai 26. toukokuuta 2016

Hyvää kesää!! (Muuten tämä teksti on ajankohtainen, huom.)

Täällä Tehtiksellä on enää yksi viikko koulua tämän viikon jälkeen. Koulumme kevätjuhla on lauantaina 4.6. Juhla on ulkoilmajuhla. Tervetuloa kevätjuhlaan katsomaan aamulla koulun pihalle kello 9 aamulla mainuttuna päivänä. 

Kevätjuhlassa 6-luokkalaiset saavat 1-luokkalaisilta ruusut. Ykköset laulavat kutosille myös jäähyväislaulun. Koulussamme on kuitenkin niin paljon oppilaita ettei kaikki voi, harmi kyllä, tehdä esitystä. Joulujuhlassa on sama ongelma. Mutta siihen on löytynyt ratkaisu! 1-luokat, 3-luokat ja 5-luokat eivät esitä kevätjuhlassa. Mutta he esittävät joulujuhlassa. 4-luokat, 2-luokat ja 6-luokat  esittävät kevätjuhlassa, mutta eivät joulujuhlassa.

 Kun kesä alkaa, myös koulun kerhot loppuvat. Siksi varoitan jo etukäteen, blogitekstejä oppilailta ei ilmesty kesän aikana tehtisblogiin. Oisi ihanaa, aah, jos saisin kirjoittaa kesällä blogiin!! Mutta ei. Hyvää kesää muuten kaikille ennen kuin unohdan! Siis hyvää kesää niillekin jotka eivät vaivautuneet lukemaan tuota tekstiäni.. Vinkki: kesällä kannattaa käydä Linnanmäellä!! Kannattaa mennä Kyöpelivuorenhotelliin, kingiin, törmäilyautoihin ja kioskille OSTAMAAN HATTARAA. HATTARA ON MAAILMAN PARAS ASIA. Muistakaa tämä viimeinen vinkki muita paremmin. Toivoo: hattaraFANI 


Tekijä,: i love blogikerho. (Molla). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti